2018. január 16., kedd

Női szabadidőruha 2018

2018-ban a legmeglepőbb divatos ruhadarab a szabadidőruha! Minket is meglepett, de így igaz! A kényelmes, laza és sportos trendek hódítanak idén, ami a női nadrág divatot is formálta! A szűk nadrágok helyett, itt az idő, hogy beszerezz néhány szuper kényelmes szabadidőruhát!
A futáshoz, jógához és tornához használt nadrágjaidnak most az utcán is hasznukat veheted. Legyen az egy színpompás jóganadrág, egy fekete futó leggings vagy éppen egy laza, fényes anyagú melegítőalsó, könnyedén kombinálható a gardróbod utcai darabjaival. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a híres divatmárkák, mint a Chanel, Gucci vagy Ralph Lauren is a kifutóin tűsarkakban vonuló, melegítő nadrágos modelleket láthatunk. És bár a divatmárkák már mind piacra dobták a legszuperebb dizájnos melegítőiket, addig a köztudatban sokaknak inkább ciki melegítőnadrágot hordani, mintsem stílusos. A melegítőt is tudni kell hordani. Első lépésként, például mindenképp szerezz be egy kényelmes, minőségi és színben, fazonban hozzád passzoló darabot. Olyat, amiben nem éreznéd magad zavarban, ha összefutnál egy ismerőssel a postán vagy a boltban.
Női szabadidőruha - Budmil
Az teljesen szubjektív, hogy a tréningnadrág magas sarkú cipővel jól néz-e ki. Olyan ez, mint a szandál–zokni kombinációja a férfiaknál. Mindenki eldöntheti, hogy belefér-e a stílusába, hogy ezt az igen merész trendet hordja is. Az viszont tuti, hogy ahhoz, hogy egy nő magas sarkú cipőhöz mackónadrágot húzzon, mérhetetlen önbizalomra van szükség. Egy olyan pluszra, ami belőle árad, egy olyan kisugárzásra, amitől a szett nem lesz idétlen. Egyszóval a magas sarkút tréninggel tudni kell viselni. És bár a sztárvilágban rengetegen hordják a basic mackónadrágot tűsarkakkal, addig nekünk „földi halandóknak” van más választásunk is, ha elegánsabban akarnánk melegítőt hordani, kevésbé merész kivitelezésben. Ha egy szabadidőruha alsó szakít a szokványos anyagával és színvilágával, akkor bohókás, laza és stílusos darabok születhetnek. Képzeljünk csak el egy bársonyos hatású tengerkék nadrágot vagy ezt a halvány rózsaszín darabot. Sokkal elegánsabb, mint azt gondoltuk elsőre, igaz?
Női szabadidős nadrág - Zara
Persze, azért mégiscsak egy melegítőnadrágról beszélünk, így ne ettől várjuk a stílusváltozást vagy a sikkes eleganciát. Azért, mert Versace selyem melegítőiben sétálnak hollywood-i celebek, nekünk nem kötelező. Sőt! Szerencse, hogy az extrémebb és különlegesebb melegítőnadrágok között, a szuper kényelmes szabadidőruhák is egyre divatosabbak 2018-ban. Fazonjukat, anyagukat megtartva, inkább színekkel és mintákkal frissítette fel ezeket a nadrágokat néhány divatmárka. Szerintünk ezek is abszolút működnek, utcára, boltba, moziba, szülői értekezletre vagy fodrászhoz, kozmetikushoz.
Mintás női jogger - H&M


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése